Kindermiddag ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’

Balkbrug - Woensdagmiddag 24 april houdt Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug de kindermiddag ‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet’.

Het gaat deze middag vooral om kijken en zien. Kijken naar het landschap rondom De Wheem en het zien van natuurlijke materialen. We doen wat kijkspelletjes en verzamelen materialen om een eigen kijkdoos te maken. De middag begint om 14.30 uur en om 16.30 uur mag je weer opgehaald worden. De kosten zijn € 2,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Kijk-spelletjes en knutselen

Tijdens deze middag staat vooral het zintuig 'zien en kijken' centraal. Met onze ogen proberen we ons bewust te worden van het landschap rondom De Wheem. Natuurlijk gaan we naar buiten en zullen we daar enkele bijzondere kijk-activiteiten ondernemen. Ook zoeken we materiaal voor een kijkdoos, die de kinderen zelf gaan maken. Het belooft dus weer een verrassende en bijzondere middag te worden!

Hoe en wat?

Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. De kosten voor deze kindermiddag bedragen 2,50 euro per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja of chocolademelk en iets lekkers. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden. 

Graag tot ziens op woensdag 24 april bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest 22 in Balkbrug. Meer informatie is hier te vinden.