Samen op zoek naar een nieuwe baan

Nieuwleusen - Ben jij werkzoekende, net klaar met school of toe aan een carrièreswitch? Solide Personeel kan mensen helpen bij het vinden van een leuke baan of een verandering in de loopbaan.

Met als thema ‘Samen op zoek naar JOUW nieuwe baan’ organiseert Solide Personeel uit Nieuwleusen, samen met het UWV – Werkgeversservicepunt Regio Zwolle een bijeenkomst waar werkzoekenden en gerenommeerde werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. De volgende bedrijven doen mee: ARCABO Chaletbouw, Selecsys B.V., Metselbedrijf Vegtron, Luinstra Watermanagement, Klok Dakkapellen, Wegrestaurant De Lichtmis, TIFA Lemele, Regionaal Techniek Centrum Hardenberg, Lagemaat Sloopwerken Heerde en Lenferink M.V.A. Zwolle. Werkzoekenden kunnen zich in één-op-één gesprekken, laagdrempelig aan de statafel, presenteren aan de deelnemende werkgevers, die op hun beurt vertellen wat hun bedrijf te bieden heeft.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 13 juni van 19.30 tot 21.30 uur, in het kantoor van Solide Personeel aan de Burg. Backxlaan 15 in Nieuwleusen. ‘Meld je aan en neem je cv mee. Wij zorgen voor de koffie’, zegt de organisatie.

Aanmelden kan via info@solidepersoneel. Meer informatie is verkrijgbaar via Bianca van Dijk of Jolanda Zijlstra van Solide Personeel op tel. 0529 484418.