Starke Installatietechniek vestigt zich in pand aan Kelvinstraat

Dedemsvaart - Aan belangstelling had Installatietechniek Starke geen gebrek tijdens de officiële ingebruikname van het nieuwe pand aan de Kelvinstraat in Dedemsvaart. Het pand aan de Zwolseweg in Balkbrug was in de loop der jaren te klein geworden voor alle medewerkers en het magazijn puilde aan alle kanten uit.

Het nieuwe magazijn is ongeveer tien keer zo groot als het vorige en de administratie hoeft niet meer te worden gedaan in het toch wel krappe kantoor en de showroom. In een van de vier kantoren van het nieuwe pand, met zelfs modern zit/sta meubilair, is voldoende ruimte voor alle administratieve en calculerende medewerkers. Voor afspraken met klanten, leveranciers of gasten is er een speciale ontvangstruimte.

Voor de vele belangstellenden werd goed gezorgd. Koffie met iets lekkers, hapjes, drankjes en heerlijke broodjes vonden gretig aftrek. De gasten kwamen ook niet met legen handen: in de kantoren stonden talloze bloemstukken en flessen wijn.

Trots liepen René Starke en zijn vrouw Hanneke door het ruime magazijn en schudden vele handen. Ze genoten samen met de ongeveer 20 medewerkers van alle belangstelling. 'Het is haast niet te geloven dat we nog uit de voeten konden in Balkbrug als je het hier nu ziet', zegt René. 'We zijn met z’n allen ontzettend blij dat we de stap genomen hebben, zeker nu er voor alles wat met de bouw, en dus ook met installatiewerk, te maken heeft volop werk is.  Nu we hier zitten in een ruim pand, op een goed bereikbare plaats met voldoende parkeerruimte voor ons eigen wagenpark en voor klanten, kunnen we echt zeggen dat we klaar zijn voor de toekomst.'