André van Vliet geeft orgelconcert in Kandelaarkerk

Heemse - Op zaterdag 13 juli, aanvang 20.00 uur, verzorgt André van Vliet het eerste orgelconcert van de orgelserie 2019 in de Kandelaarkerk, georganiseerd door de orgelconcerten commissie Heemse.

De bijna 50-jarige André van Vliet gaat al een tijdje mee in orgelland. Het is al die jaren niet bij orgel gebleven. Een muzikale duizendpoot mag je Van Vliet gerust noemen. Van dirigent tot arrangeur, van pianist tot kerkdienstbegeleider. Hij kan en doet het allemaal.

Van Vliet heeft gekozen voor een uitgebalanceerd programma dat vooral Duits is georiënteerd: van de barok tot de late romantiek. Van Vliet staat bekend om zijn enthousiaste performance, maar ook om zijn gevoelvol koraalspel. Beide aspecten zullen ruimschoots aan bod komen tijdens zijn concert, het gevarieerde programma zorgt voor een ruim uur genieten deze avond. De kerkzaal is open om 19.30 uur. De orgelconcerten beginnen komende 5 weken om 20.00 uur en de toegang voor dit concert bedraagt 6 euro en 65+ 5 euro, Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.