Opbouw voor Outdoor Live Festival is in volle gang

Stegeren – Het opbouwen van het tweedaagse Outdoor Live Festival is gestart. Het gras is gemaaid, het podium is in opbouw, de tenten worden momenteel geplaatst, de trailer uitgepakt en met alle weersomstandigheden wordt rekening gehouden door zowel zonnebrand als extra afdaken klaar te zetten. Kortom, de organisatie is druk met alle voorbereidingen voor het weekend van 12 en 13 juli.

Vrijdag

Vrijdag 12 juli aanstaande om 19.00 uur gaat het terrein open voor publiek, waar Bo Hudson om 20.33 uur aftrapt met blues. Zangeres Esther (van Ambush) en gitarist Rune spelen om 21.33 uur een halfuurtje rockklassiekers, waarna Bo en Esther samen verder jammen. Om 22.33 uur nemen Dennis en Jan het over met hun set unplugged rock. Om 00.00 uur zal de rust op het terrein en de slaap op de festivalcamping kunnen wederkeren.

Zaterdag

Wegens niet te voorziene omstandigheden kan de band RUV niet optreden op zaterdagavond de 13e. Voor de vrijwilligers van de organisatie was dat dit weekend even een tegenslag, maar het was ook weer snel opgelost. Er waren namelijk nog bands die wachtten op een uitnodiging, die graag in Stegeren wilden spelen. Met het boeken van No Wow, een echte festivalband met een heel eigen geluid, heeft de organisatie een prachtig alternatief gevonden.

Om 14.00 uur gaat het festivalterrein weer open, waar om 15.00 uur Felicia Westerhof de zaterdag opent. Om 17.00 uur zal Left of Centers de sfeer nog eens verhogen met een show van 1,5 uur. Om 20.00 uur speelt Ambush een Beth Hart tribute.  No Wow start om 21.45 uur, waarna vanaf 23.30 Highway to Rosie met de AC/DC tribute het tweedaagse festival afsluit.

Camping

De festivalcamping is van vrijdagavond tot en met zondagmorgen geopend. Douches, toiletten en ontbijtjes zijn geregeld door de organisatie, blijven slapen is dus geen probleem voor wie een tent, caravan of camper meeneemt.

Kosten

De entreeprijs is in de voorverkoop nog 7,50 euro (bij Café de Herberg en de Vechtdalkok) en aan de kassa 10 euro. Voor dat bedrag mag men zelf beslissen om maar één of op beide dagen te komen.

Munten zijn één euro, voor twee daarvan heb je een biertje of een cola. Ook kan de maag gevuld worden met bijvoorbeeld broodjes hamburger, worst, chili of soep. Omdat er zoveel lieve sponsoren gevonden zijn, kunnen ook deze prijzen laag blijven.