Cents Dedemsvaart gaat sluiten

Dedemsvaart / Ommen - ‘De vloer ligt erin dus in principe kunnen we verhuizen’, aldus Remko Verheyen, eigenaar van Autocentrum Cents.

Verheyen is druk bezig met de bouw van een nieuw pand aan de Brink 58 in Ommen. Hiermee kan Cents de klanten nog betere service geven dan men reeds gewend is. Cents Ommen zal door de betere ligging makkelijker en sneller bereikbaar zijn vanuit Dedemsvaart.

Gratis haal- en brengservice

Helaas heeft de komst van het nieuwe pand doen besluiten om Cents Dedemsvaart te gaan sluiten. Per 1 augustus zullen Eric Elders en Dion Veurink van Cents Dedemsvaart te zien zijn in de vestigingen in Hardenberg en Ommen. Eric voornamelijk in Hardenberg en Dion in Ommen. Verheyen: ‘Voor de klanten uit Dedemsvaart hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Zo is er bij reparaties voor klanten uit Dedemsvaart een gratis haal- en breng service van uw auto of kunt u gebruik maken van een gratis leenauto.’

‘Sneak preview’

Zaterdag 6 juli waren alle klanten van Cents Dedemsvaart uitgenodigd voor een zogenaamde ‘sneak preview’ om alvast een kijkje te nemen hoe het allemaal gaat worden. Een grote groep belangstellenden liet zich rondleiden door de vaste gezichten uit Dedemsvaart, Eric en Dion. Medio deze zomer zal het pand helemaal klaar zijn en heet Cents iedereen welkom in het nieuwe onderkomen aan de Brink 58 in Ommen. Natuurlijk is men ook welkom aan de Bruchterweg 82 in Hardenberg.