De Kalkwieke pakt uit tijdens Dedemsvaria

Dedemsvaart - Ook dit jaar wordt in De Kalkwieke flink uitgepakt tijdens Dedemsvaria. Het hele café wordt omgetoverd tot een après-ski café. Met ski's, sneeuw en halve liters bier.

Scouting Dedemsvaart komt dit jaar weer een overdekt terras maken.

‘Maandagavond 29 juli houden we een speciaal feestje voor de horecamensen die een drukke week tegemoet gaan. Deze avond kunnen ze los gaan op de muziek van dj Peter Schipper. Er geldt voor hen een speciale kortingsactie’, vertelt de eigenaar. Maar ook niet-horecamensen zijn van harte welkom deze avond.

Après-ski Snow Party

Vanaf woensdag 31 juli staat de mini Futterkrippe buiten. Vanuit hier worden gerechten zoals braadworsten, schnitzels en meer geserveerd. Op woensdagavond mag iedereen losgaan op de Après-ski Snow Party. Er komen meerdere sneeuwkanonnen om de tent vol sneeuw te zetten en dj Peter Schipper draait muziek.

Op donderdagavond wordt in de Kalkwieke een Karaoke party gehouden. Dj Wouter Klomp presenteert deze avond. Voor de beste zangers en zangeressen zijn er prijzen te winnen.

Spellen op straat

Op de vrijdag en zaterdag kan tijdens de grote braderie worden deelgenomen aan verschillende spellen op straat, zoals op vrijdag het WK langlaufen op 't droge, waarbij de spelers een parcours moeten afleggen in een zo snel mogelijke tijd en met zo min mogelijk strafpunten. Ook kan worden deelgenomen aan het bierpul sjoelen. Zaterdag staan bierfust bowlen en het WK skiën in groepsverband, waarbij de teams proberen het parcours zo snel mogelijk samen te halen, op het programma. Opgave voor deze spelen kan op de dag zelf.

Vrijdag- en zaterdagavond is er in het après-ski café zoals altijd groot feest.