Harm Hoeve en Noortje van Middelkoop geven zomerconcert in Kandelaarkerk

Hardenberg - Op zaterdag 27 juli vindt in de Kandelaarkerk in Heemse een bijzonder concert plaats. Op die avond treedt Harm Hoeve, pianist en organist op met panfluitiste Noortje van Middelkoop. Het samenspel van deze niet vaak in combinatie gehoorde instrumenten en de professionaliteit van beide musici zullen ontroeren en voor een intense muzikale ervaring zorgen.

Noortje en Harm werken al meer dan 20 jaar samen en geven optredens met panfluit, orgel en piano. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos, hun samenwerking spontaan en levendig. Zij worden veel gevraagd om koren te begeleiden bij concerten en cd-opnames. Ook hebben zij samen meerdere tournees door Canada gemaakt.

Noortje en Harm hebben twee cd’s opgenomen met bekende geestelijke liederen en een cd samen met symfonie orkest. Hun nieuwste cd heet Festivo; hierop spelen zij feestelijke muziekstukken op panfluit en orgel, aangevuld met piano en slagwerk.

Het concert begint om 20.00 uur.

De toegangsprijs voor dit speciale concert in de serie orgelconcerten bedraagt 10 euro. Kinderen tot en met 16 jaar 5 euro, Gezinskaart 30 euro.