Het Kleine Theater brengt sprookjes tot leven in het Bostheater

Ommen – Het wordt een feest voor grote en kleine kinderen, zondagmiddag 28 juli in het Bostheater. De locatie is perfect. Zielige, spannende en af en toe ook wel een beetje enge verhalen komen nu eenmaal beter tot hun recht wanneer ze verteld worden diep in het bos.

Het bostheater van Ommen, gelegen op een berg, omringd door mysterieus sparrenbos, is bij uitstek geschikt. Het Kleine Theater maakt sinds 2012 voorstellingen gebaseerd op sprookjes en fabels. De herkenbare verhaaltjes hebben een verrassende wending en worden muzikaal aangekleed met grappige, lieve, vrolijke, maar altijd boeiende liedjes.

Samen met een geweldige band heeft Het Kleine Theater de leukste liedjes en scènes uit alle voorstellingen verzameld in een feestelijke en swingende revue met een kinderliedjes-medley, aanstekelijke hits uit de jaren '80 en zelfgeschreven versjes. Daarbij komen diverse bekende sprookjesfiguren langs. Assepoester en de goede fee zingen een ontroerend duet, terwijl Roodkapje en de Wolf elkaar romantisch de liefde verklaren in het lied 'Samen Zijn'. Verder passeren ook Doornroosje, Rapunzel en twee verwende snoepmeisjes de 
revue.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijk, muzikaal en vrolijk feest voor jong en oud. Zing, dans en huppel mee, met alle bekende sprookjesfiguren, in dit theatrale sprookjesconcert. De toegang is gratis. Meer informatie is hier te vinden.