Aldi Erve Hamhuijs weer open

Hardenberg - Na een verbouwing van enkele weken is vrijdagochtend het vernieuwde Aldi-filiaal aan de Erve Hamhuijs in Hardenberg weer geopend. Het naastgelegen pand is bij de winkel getrokken, waardoor het winkelvloeroppervlak is vergroot tot 1000m2.

Door de extra ruimte zijn de producten makkelijker vindbaar. Ook de bakkerij heeft meer ruimte gekregen en een vernieuwd uiterlijk. Het heeft een meer open, consumentenvriendelijke uitstraling gekregen. De hele ochtend was het een gezellige drukte in de winkel.
 
'We zijn erg blij met deze aanpassing. Het versgebakken brood is hierdoor niet alleen heerlijk te ruiken in de winkel, maar je kunt de collega’s ook zien bakken. Ook is het meer overzichtelijk geworden en zijn de producten beter vindbaar door de verruiming van de winkel', aldus filiaalleider Jacco Kaspers.
 
Ook biedt de winkel 90 parkeerplaatsen. 'Dit is van belang omdat dit filiaal een regiofunctie heeft. Er komen veel klanten uit omliggende plaatsen, zoals voor Slagharen, Gramsbergen en Dedemsvaart.'