Fancy Fair met verloting voor Hospice

Dedemsvaart – De Fancy Fair in PKN Kerk De Antenne wordt dit jaar voor de vijftiende keer gehouden. Een lustrumeditie op zaterdag 25 augustus, waarbij de organiserende Commissie Fondsenwerving heeft besloten de helft van de opbrengst van de verloting dit jaar te schenken aan het Hospice.

De Fancy Fair in het kerkgebouw aan de Wilhelminastraat lokt elk jaar honderden bezoekers uit Dedemsvaart en verre omstreken. Naar verwachting zal het ook dit jaar dringen geblazen zijn bij de tientallen kramen met een overstelpend gevarieerd aanbod aan goederen, zoals lampen, boeken, speelgoed, electronica, maar ook schilderijen en verschillende huishoudelijke artikelen. Om exact 9.30 uur worden de deuren geopend. Tot 15.30 uur kan men heerlijk rondneuzen en aankopen doen onder het motto: zolang de voorraad strekt. Dat geldt niet voor het Rad van Avontuur. Dat draait van begin tot einde met volop mooie prijzen, zoals een ballonvaart. Voor de lekkere trek zijn er eigengebakken oliebollen, knieperties, broodjes ham, pannenkoeken, maar ook taarten voor bij de koffie of thee.

Nieuwe beamers en vloerbedekking

De organisatie voorziet weer een gezellige dag met vermaak voor jong en oud. De opbrengst van de Fancy Fair wil de Commissie Fondsenwerving besteden aan vervanging van de beamers en de vloerbedekking in de Antenne kerk