Campinggasten geven gul voor Lev

Mariënberg/Dedemsvaart – De actie voor de Dedemsvaartse peuter Lev op camping De Pallegarste in Mariënberg heeft dinsdag 750 euro opgeleverd. ‘Een heleboel vakantiegangers waren natuurlijk al naar huis. Daarom was de deelname niet heel groot, maar veel mensen hadden van tevoren al gedoneerd. Fantastisch,’ zegt moeder Jasmijn van de 2.5 jarige Lev, die aan de stofwisselingsziekte Sanfilippo lijdt.

Begrijpelijkerwijs willen de ouders van Lev alle mogelijkheden aangrijpen op genezing van Lev. In dit verband is er vanuit het AMC Amsterdam een aanbod gedaan om de peuter mee te laten doen aan een experiment in Parijs. In verband daarmee reist de familie rond 15 september voor minimaal drie weken af naar Parijs.

Om over de nodige financiële middelen, voor nu en in de toekomst, te kunnen beschikken is de familie onlangs een crowdfundingsactie gestart. Daarnaast probeert zij zoveel mogelijk acties op touw te zetten om donaties binnen te halen.

Doneren

Iedereen die vrijwillig een bedrag wil doneren kan dat doen via de facebookpagina fb.me/levgozer. Op de pagina wordt ook meer informatie verstrekt over de ziekte, het ontstaan, de gevolgen ervan en de impact op de familie.