Park omgetoverd in ‘Strawberry Field’

Dedemsvaart – De zon zorgt voor een stralend ‘gemeentepark’ aan de Moerheimstraat, dat dezer dagen wordt omgetoverd in een sfeervol, verkwikkende en kleurrijke festivallocatie. Duizenden bezoekers genieten er zaterdag van de mooiste muziek, de lekkerste hapjes, de indrukwekkendste verhalen, het prachtigste theater en meer. De sfeer bij de voorbereidingen is net als het festival zelf, superrelaxt.

Het podium staat en de meeste stukken voor de aankleding zijn er. Met vereende krachten vinden ze hun weg in het park en ontstaat er langzaam een sfeer van heerlijk chillen, wegdromen, genieten. 

Iedereen in de wijde omtrek heeft er inmiddels de mond van vol, editie II van het Strawberry Fields Festival. Er zijn inmiddels al een paar duizend toegangskaarten verkocht. Mensen uit het hele land zullen toestromen. Temidden van al die gasten en  tientallen artiesten met grote namen zal ook wethouder Jan ten Kate aanwezig zijn. De wethouder schuift om 14.00 uur aan tafel voor de aftrap van het praatprogramma ‘De aardbei draait door’, als een van de onderdelen tijdens het festival.

De poorten van het festival gaan zaterdag om 11.00 uur open. Het verschaft de bezoeker toegang tot een dag vol topvermaak, informatie en entertainment in de breedste zin van het woord. Kosten noch moeite worden door de organisatie bespaard om er een overgetelijke dag van te maken. Beleef het mee en geniet! Het volledige programma is te vinden op de website strawberryfieldsfestival.eu