Geslaagde Fancy Fair in De Antenne met grandioze cheque voor Hospice

Dedemsvaart - De Commissie Fondsenwerving kijkt terug op een zeer geslaagde Fancy Fair met honderden bezoekers en een voorlopige dagopbrengst van € 10.466,87. Ver voor de opening stond het publiek zaterdag al te dringen bij de voordeur van de Antenne. De kooplust was groot en al vroeg in de ochtend waren de knieperties en oliebollen uitverkocht.

Mooie gift voor Hospice.

Tijdens de Fancy Fair was de helft van de opbrengst van de verloting bestemd voor het lokale Hospice.  Dat leverde een mooie cheque op van € 1.156,50, die door Marry Brand, organisator van de loterij namens de Commissie Fondsenwerving werd overhandigd na de bekendmaking van de prijswinnaars.  .Uiteindelijk mag het Hospice bovenop het bedrag nog 150 euro extra tegemoetzien, want de winnaar van de eerste prijs besloot zijn prijs extra te doneren, zodat het Hospice in totaal  € 1.306,50 tegemoet kan zien, waarmee de vertegenwoordigster zich enorm blij toonde.  

De winnaar van een kar vol boodschappen was Daan Schuurhuis. J. Dekker won de hoofdprijs in de vorm van een ballonvaart. .