Heuveltjesbosbad sluit af met knaller

Balkbrug - Hoewel het in het verleden wel eens drukker geweest is tijdens het Sluitingsfeest van het Heuveltjesbosbad wist het personeel er dit jaar toch weer een knallende afsluiter van te maken.

Na een periode van ruim vier maanden, waarin meer dan vijftigduizend bezoekers het zwembad wisten te vinden, was het zaterdag jl. weer tijd voor de laatste zwemmiddag van het seizoen.

De vaste bezoekers weten het dat het een feest is waarvoor de lokale brandweer naar het zwembad komt, een dj zorgt voor de muzikale omlijsting maar ook dat geen enkele bezoeker zonder een nat pak naar huis gaat. ‘Die traditie houden we in ere’, laat het personeel weten. De ludieke acties zorgen voor een hoop hilariteit, gegil en gelach. Nog eenmaal is het feest op het bad, nog eenmaal elkaar ontmoeten op het terras en dan zit ook dit zwemseizoen er weer op. Voor de ‘grijze golf’ is het dagelijkse zwemuurtje ook weer voorbij. Voor velen is het flink slikken, want behalve de gezonde beweging is de tijd op het zwembad ook ideaal voor de sociale contacten. Koningsdag 2020 gaat het Heuveltjesbosbad weer open. Tot die tijd zal bestuur en badmeester Gradus Hagel weer druk bezig zijn om het zwembad tiptop in orde te maken voor weer een nieuw seizoen.