Avond4Daagse wint eerste prijs

Dedemsvaart/Hardenberg - Het initiatief Avond4Daagse Kloosterhaar heeft de eerste prijs gewonnen van de wedstrijd "Op de Hoogte', die de Stuw ter gelegenheid van haar 25 jarig bestaan had uitgeschreven. De organisatie won er een luchtballonvaart boven de eigen omgeving mee. Een mooie en welverdiende tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Lutten Helpt en Eettafel Hardenberg/Dedemsvaart.

Dertien initiatieven uit de hele gemeente Hardenberg deden mee aan de wedstrijd van De Stuw onder de noemer 'Op de Hoogte' . De feestelijke prijsuitreiking vond plaats in De Baron in Dedemsvaart. 

Ieder initiatief werd tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet middels een 'Wall of Fame' en ontving een mooi certificaat van deelname. Alle initiatieven zijn gebundeld in een boekwerkje en de eerste exemplaren reikte directeur Arthur Bouwmeester van De Stuw uit aan de jury.

De onafhankelijke jury bestond uit wethouder Gitta Luiten, voorzitter Participatieraad Hardenberg Hanny van Geffen en zangeres/medewerkster Cultuurkoepel Vechtdal Anja Dalhuisen. Zij erkenden dat het lastig was om een winnaar te kiezen uit alle prachtige initiatieven. De tweede prijswinnaars wonnen een lunch met 10 personen op een eigen gekozen locatie, deze prijs werd aangeboden door Jerrink Verhuur en Catering. Eettafel Hardenberg/Dedemsvaart kreeg als derde prijswinnaar een geheel verzorgde bioscoopavond aangeboden door Bios Hardenberg. Daarnaast was er ook nog een Publieksprijs in de  vorm van een taart. Twee jonge meiden, die activiteiten organiseren op het AZC kregen in dit verband de meeste stemmen. 

De boekwerkjes met alle initiatieven zijn gratis af te halen bij De Stuw in Hardenberg.