HWV-er kijkt uit naar eerste KCC Euregio Gravelride

Hardenberg/Eibergen - Hans Onnink is een van de deelnemers aan de eerste KCC Euregio Gravel Ride komende zondag 22 september in Eibergen, waar profwielrenners van vroeger en nu, maar ook burgemeesters en andere regionale beroemdheden aan meedoen.

De 51-jarige Hardenberger, die onder andere bekendheid geniet als bestuurslid van de Businessclub van volleybalvereniging Kangeroe en lid van de Hardenberger Wielervereniging is, gaat de tocht in Eibergen samen met zijn broer maken. ‘Ik kijk ernaar uit. Vooral ook omdat mijn ouders in Eibergen wonen,’ licht Onnink zijn deelname toe.

Het startschot voor de Gravelride wordt zondagochtend gegeven door Rob Welten, voorzitter van de Euregio en burgemeester van Haaksbergen. Hij geeft het startschot samen met Joost van Oostrum, burgemeester van de gemeente Berkelland.  De graveltocht is bij uitstek georganiseerd voor de wielrenners die wel eens buiten de gebaande paden willen rijden. De nieuwe toertocht gaat over voornamelijk gravelpaden  afstanden van 55 en 116 kilometer. Deelname aan de KCC Euregio Gravel Ride staat voor iedereen open. Of je nu op de racefiets meedoet, op de MTB of op de gravelbike. Voor meer informatie en inschrijving kan iedereen terecht op de website euregiogravelride.nl