Wisselend resultaat voor Second Dribble

Hardenberg - Dit weekend moesten 3 teams van Second Dribble spelen. Allereerst moest de Second Dribble U12 om 16:00 uur spelen in Nijverdal tegen de Valley Bucketeers. Ze begonnen best goed aan de wedstrijd. Maar in de 2e, 3e en 4e periode was het toch Valley Bucketeers dat duidelijk de overhand had.

Na de rust ging Second Dribble beter spelen. Verdedigend wisten ze nu hun tegenstander beter vast te zetten. Aanvallend lukte het nu ook vaker om door te breken en te scoren. Zo wisten toch nog behoorlijk wat punten in te lopen. Het was alleen niet meer genoeg voor de winst. Eindstand 55 – 28 (8-5; 12-3; 9-2; 9-2; 2-10; 5-2; 2-2; 8-2).

Beste wedstrijd

Second Dribble U14 meisjes ontving om 17:00 uur Orca’s uit Urk in sporthal De Kamp. Al gauw bleek deze tegenstander veel beter op alle fronten dan de thuisploeg. Maar dat weerhield de meisjes van Second Dribble er niet van om hun beste wedstrijd van dit seizoen te spelen tot nu toe. Geen moment lieten ze hun koppies hangen. Ze bleven voluit voor de bal gaan. Verdedigend wisten ze Orca’s af en toe toch vast te zetten. Aanvallend kwamen Second Dribble er best wel eens doorheen bij Orca’s. Alleen jammer dat ze dan net niet wisten te scoren. De coach van Second Dribble was na afloop zeer te spreken over de inzet en de mentaliteit van zijn team. Met deze wilskracht gaan ze zeker nog wedstrijden winnen. Eindstand: 2-106 (0-28; 2-26; 0-34; 0-18)

Als laatste speelde Second Dribble U20 in De Kamp tegen De Kikkers uit Borne. De thuisploeg begon heel overtuigend aan de wedstrijd. Het snelle spel van Second Dribbel verraste de ploeg uit Borne. Al gauw was er een groot gat geslagen in de score. Maar in de 2e en 3e periode werd Second Dribble slordig. Vooral in de afronding. Hierdoor kon De Kikkers wat dichterbij komen. In de 4e periode speelde Second Dribble weer iets beter en stelde de overwinning veilig. Eindstand 53-21 (23-2; 7-7; 11-9; 12-3)