Ondernemers zitten bij elkaar voor najaarsvergadering: ‘Dedemsvaart heeft elkaar nodig’

Dedemsvaart – Geen ondernemers die elkaar in de haren vliegen, maar juist met elkaar proberen door een deur te kunnen. Het siert de ondernemers in Dedemvaart, die gisteravond bijeen kwamen tijdens de najaarsvergadering van de Dedemsvaartse Middenstand Centrale.

Toch werden er enkele discussies gevoerd, bijvoorbeeld over de BIZ (Bedrijven Investerings Zone) en de kapotte verlichting in het centrum. De plannen voor de najaarsacties werden uit de doeken gedaan. De intocht van Sinterklaas is op 16 november, Dedemsvaart krijgt op 1 en 22 december twee koopzondagen en de Markt gaat op de schop. Een gedeelte wordt schuin in plaats van recht parkeren.

Er komt een Glossy met waardebonnen uit en Centrummanager Leo Hoksbergen vertelde waar hij druk mee is en moedigde de ondernemers aan om gebruik te maken van subsidieregelingen voor het vernieuwen van de gevels.

De sfeer bleef gemoedelijk en dat kwam deels door de positieve Han Rooth, die de neuzen dezelfde kant op wil hebben. ‘We hebben een geweldig dorp met een prachtige middenstand. Daar moeten we trots op zijn. Dedemsvaart heeft elkaar nodig. Daarom moeten we met z’n allen vooruitkijken en blij zijn met wat we hebben en dat behouden.’