'Als de natuur zien gang giet' dan.....

Beerzerveld/Hardenberg - Toneelvereniging Vorie Vana trekt jaarlijks volle zalen. De groep is, onder leiding van regisseur Chris Stuut alweer druk met de repetities voor de eerste uitvoeringen begin 2020. Gespeeld wordt het allernieuwste toneelstuk van Herman van der A met de titel: Als de natuur zien gang giet…

Als bijna alle boerenbedrijven door natuurbeheer op het dorp zijn opgekocht blijven er nog drie boerderijen een kerk en een vervallen hotelletje over,  de rest is allemaal ingeplant met heide. De drie overgebleven boeren zijn fel tegen natuurbeheer en als er dan ook nog twee vrijgezelle zusters uit de stad het hotelletje nieuw leven in willen blazen en er een schaapherder met schapen komt is de chaos compleet. Misschien kan postbode Geert Fluitje alles nog in goede banen leiden, of dat lukt?

U kunt het allemaal zien tijdens de uitvoeringen van Vorie-Vana op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2020 in De Voorveghter in Hardenberg. U kunt nu al kaarten bestellen voor deze uitvoeringen bij De Voorveghter tel 0523-280350 of via de website van De Voorveghter. Bestel snel, dat voorkomt teleurstelling.