Marienberg laat punten in Hellendoorn

Mariënberg/Hellendoorn - In de wedstrijd tussen Mariënberg en Hellendoorn was het balbezit zaterdagmiddag duidelijk in het voordeel van thuisploeg Hellendoorn. Toch zou het nog bijna tot aan de rust duren voordat de eerste goal werd gescoord. Macedo van Hellendoorn wist de 1-0 feilloos binnen te tikken.

Na rust was het duidelijk dat de kansen tegen het dominante Hellendoorn miniem zouden zijn en dat bleek al spoedig. Zowel op de flanken als op het middenveld  domineerden de jongens van Bart Benneker. Rond de 52e minuut was het weer Carlos Macedo die scoorde: 2-0. De 3-0 volgde zo’n 10 minuten later, dit keer door Ruben Hendriks.

Het was duidelijk, hoewel Mariënberg eerder leuke resultaten tegen de Hellendoornse Boys wist te behalen, dat het deze middag geen potten zou kunnen breken. De 4-0 volgde al spoedig.

Toch kende de wedstrijd nog een opleving voor de roodzwarten. In de laatste 20 minuten werd Ryan ingebracht en kwam Mariënberg even uit onder de druk van Hellendoorn. Dat leidde zelfs tot een tweetal reële kansen. André Plaggenmars wist met zijn kopballen de pogingen bijna te verzilveren en bezorgde keeper Ruben Meijer de nodige moeite om ze uit zijn kooi te houden. In de 90e minuut werd echter nog een beetje extra zou in de roodzwarte wonde gestrooid: 0-5.