PB Balkbrug praat Statenleden bij over N340/N377

Balkbrug – PB Balkbrug heeft de leden van Provinciale Staten uitgenodigd om hen bij te praten over de historie van het project N340/N377, zodat zou een goed oordeel kunnen vormen over het aanpassen van die wegen.

Het gesprek zal woensdag 19 augustus plaatsvinden. ‘Wil men een goed oordeel kunnen vormen over de aanpassingen van deze wegen, zeker nu er opnieuw gesproken wordt over de voortgang van dit project dat al loopt sinds 2008, is het van groot belang dat de leden goed op de hoogte zijn. Wij willen onder de aandacht brengen dat Balkbrug liever de Noordelijke Variant wil in plaats van een onderdoorgang in het dorp’, aldus Henk Hof, voorzitter PB Balkbrug.

Het standpunt van de belangenorganisatie is niet nieuw want dat heeft PB Balkbrug vanaf het begin in genomen. ‘We willen de veelal nieuwe Statenleden uitleggen hoe wij aan ons standpunt gekomen zijn. Er wordt veel gemeenschapsgeld gebruikt voor dit project en daarom is het belangrijk dat er een goed onderbouwd besluit genomen wordt waarmee de doelstellingen veiligheid, leefbaarheid en doorstroming worden gehaald’, aldus PB Balkbrug.