Rijsporen N377 worden gerepareerd

Balkbrug - Automobilisten kunnen binnenkort weer over mooi vlak asfalt rijden op de kruising van de N377 met de Meppelerweg/Ommerweg in Balkbrug. BAM repareert het asfalt namelijk vandaag, maandag 19 december.

Op de hoofdrijbaan zitten diepe rijsporen. Wanneer de kruising wordt overgestoken uit noordelijke of zuiderlijke richting zijn deze goed waarneembaar. De reparatie gebeurt in opdracht van de provincie Overijssel. De werkzaamheden worden 's avonds vanaf zeven uur uitgevoerd. 'De meeste geluidsoverlast vindt plaats tijdens het frezen en schoonmaken van het asfalt. Wij verwachten hiermee rond 21.00 uur gereed te zijn. De totale werkzaamheden zullen rond middernacht zijn afgerond', aldus projectbegeleider Gerard van der Beek van BAM.

Vertraging

Door tijdelijke afsluitingen kan het voorkomen dat automobilisten tijdelijk niet de Ommerweg of de Meppelerweg kunnen inslaan. 'Dat zal echter niet langer duren dan enkele minuten', aldus Van der Beek. 'Wij vragen hiervoor begrip. Het doorgaande verkeer richting Lichtmis en Dedemsvaart wordt niet gestremd. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt u tijdig geïnformeerd door tijdelijke geplaatste bebording.'