Wensboom Dedemsvaart staat

Dedemsvaart - Haar flonkerende lichtjes stralen van verre en nodigen uit tot een bezoek voor ontmoeting, een moment van bezinning of herdenken. Al naar gelang de behoefte. Dat is het doel van de Wensboom, die vrijdag met vereende krachten aan de Mr. Zacharias Tijllaan is geplaatst.

'De boom voorziet in een behoefte om mensen stil te laten staan bij  bijzondere gebeurtenissen in hun leven. Iedereen is er welkom om iets in de boom te hangen of door middel van een zelfgeschreven wens in een transparante kerstbal.De transparante kerstballen zijn gratis af te halen bij Eye Wish Dedemsvaart. Basisscholen in Dedemsvaart zullen een gezamenlijke wens in de boom plaatsen. Wensboom 'Dedemsvaart is een plek voor ontmoeting, maar ook een plek om even tot rust te komen,' licht Harry Bijker, een van de initiatiefnemers toe.

De wensboom is tot en met vrijdag 21 december de hele dag te bezoeken. Tussen 19.00 en 20.00 uur  zullen er mensen aanwezig zijn die een luisterend oor kunnen bieden en een kopje koffie of thee schenken vanuit het naast de boom geplaatste kersthuisje. In dat huisje kan men ook schuilen bij regenachtig weer . .