Gezellige sfeer bij eerste Ladies Night Balkbrug

Balkbrug - De grote deuren van ’t Trefpunt zijn nog maar net geopend of een grote schare vrouwen loopt naar binnen om te zien wat de Ladies Night te bieden heeft.

De eerste vijftig bezoekers krijgen van organisator Michel van der Weide een leuke attentie. Om de handen vrij te houden zetten velen het leuke cadeautje gewoon op de kapstok om deze aan het einde van de avond mee te nemen.

Een goede plek

In ’t Trefpunt heeft Van der Weide zowel de grote zaal als zaal De Sluis nodig om alle standhouders een goede plek te geven. Het aanbod is zeer gevarieerd van leuke sieraden, geurtjes tot aan workshops zelfontplooiing. Met name tussen 19.00 en 20.30 uur is het bijzonder druk in het Trefpunt. Bij iedere kraam wordt er stilgestaan en geïnformeerd naar de producten. Grote belangstelling is er onder meer voor de workshop ‘kersttak maken’ van Flower Fashion. Alle stoelen zijn permanent bezet en de dames laten zich graag helpen door Frieda Brinkman en haar medewerkers. Gewapend met de kerstversiering gaan de dames nog niet direct naar huis maar wordt er nog gezellig nagepraat in de ‘buurtkamer’ van het Trefpunt.  

‘Vooraf heb je geen idee hoeveel bezoekers je kunt verwachten’, reageert Michel. ‘Ik denk dat er al met al zo’n honderd bezoekers geweest zijn. Het evenement moet natuurlijk ook bekend worden en vervolgens gaan groeien, zo ging het bij de platenmarkten in het begin ook.’

Die volgende keer zal echter niet in ’t Trefpunt zijn. Michel van der Weide heeft daags na de Ladies Night besloten zijn activiteiten in ’t Trefpunt stop te zetten en zich voortaan op Dedemsvaart te richten.