Lubbers Outlet zit op de perfecte locatie

Coevorden - Wie vanuit het westen Coevorden binnenrijdt kan het niet missen, de grote winkel van Lubbers Outlet. De gele vlaggen hangen vrolijk wapperend voor de voorgevel. Maar komend vanuit het centrum valt de winkel helemaal op dankzij het enorme spandoek.

Alle uitingen roepen om bij de winkel naar binnen te gaan. Wie daaraan toegeeft wordt overweldigd door het grote aanbod. ‘De keuze is reuze’, lacht Gerrit Lubbers terwijl hij de lijfspreuk van zijn winkels in Coevorden en Dedemsvaart aanhaalt.

Geen woord te veel want overal waar je in de ruim 1500 vierkante meter grote winkel kijkt staan meubels opgesteld. Van complete zit- en eethoeken naar kleine accessoires. ‘Negentig procent van wat hier staat kan direct meegenomen worden’, vervolgt Lubbers. Dus geen lange wachttijden wanneer het gewenste bankstel, het juiste televisiemeubel of welk ander meubel gevonden wordt. Maar Lubbers Outlet heeft ook meubelen die de klant zelf kan samenstellen, zoals eettafelstoelen die in praktisch elke kleur en stiksel te koop zijn. ‘Daarvoor hebben we een levertijd van zo’n tien weken. Wat wij in Coevorden niet hebben, staat mogelijk wel in Dedemsvaart waar we ook een uitgebreide slaapkamerinrichting hebben. Die hebben we nog niet in Coevorden.’

Met de verhuizing van de Outlet van Ommen naar Coevorden boort Lubbers Meubelen een totaal andere regio aan dan voorheen. ‘We hebben veel klanten uit Emmen, Duitsland maar zelfs ook uit Groningen en Leeuwarden. De mensen weten welke kwaliteit wij bieden en dat we niet alleen de grootste meubeloutlet zijn maar zeker ook de goedkoopste.’ Voordeel voor de winkel aan de Krimweg 20 is naast een uitstekende zichtfactor ook het nabijgelegen winkelcentrum. ‘We merken dat steeds meer klanten na het boodschappen doen bij ons komen kijken. Dit is een geweldige locatie’, klinkt het enthousiast. ‘Er komt enorm veel verkeer langs en die zien allemaal onze Outlet winkel.’

Kerstshow

Zoals de klanten van Lubbers Meubelen wel gewend zijn is het bedrijf Tweede Kerstdag weer geopend. ‘Van 10.00 tot 17.00 uur zijn we zowel in Dedemsvaart als in Coevorden geopend. Natuurlijk komen we dan weer met messcherpe acties. Hiervoor moet men de advertenties in deze krant goed in de gaten houden’, aldus Lubbers. Hij rekent op een grote, gezellige drukte in beide winkels.