Meppelerweg wint Stratenvolleybaltoernooi Balkbrug

Balkbrug – Voor de vijfde achtereenvolgende keer stond het team van de Sterremolen na afloop van de finale met lege handen. Dit keer was het team van de Meppelerweg net iets sterker waardoor zij zich mochten laten kronen tot Kampioen Stratenvolley 2018. Het winnende team krijgt een etentje bij hoofdsponsor Princess Garden aangeboden.

De verliezers mogen zich opmaken voor een maandje trainen bij Reestdal Outdoor.

Zelfde uitslag als in 2016

De uitslag was gelijk aan die in 2016 toen beide teams ook tegenover elkaar stonden. De winnaars van 2017, De Maatjes, werden in de kruisfinale door de Meppelerweg verslagen. In de andere kruisfinale moest De Iepen het onderspit delven tegen de Sterremolen.

Sterremolen begon goed aan de finale en wist de eerste set te pakken. Helaas kon het team hier geen goed gevolg aangeven en gingen de twee volgende sets naar de Meppelerweg. ‘Als toernooicommissie kunnen we terugkijken op een geslaagd verloop van het toernooi’, zegt Raymon Spijkerman.

Hij heeft ook goed nieuws wat betreft de toekomst van het toernooi. ‘Meerdere vrijwilligers hebben zich aangemeld om het komende jaar dit toernooi te organiseren. Dat is echt geweldig.’ Het Stratenvolleybaltoernooi vormt al vele jaren de sportieve afsluiting van het jaar zal dat ook in 2019 zijn.

Bijdrage

‘Verder willen we graag alle sponsors bedanken voor hun bijdrage. We hebben veel mooie cadeaus kunnen verloten en zijn erg onder de indruk van de bereidwilligheid ons te helpen’, vervolgt Spijkerman.