Wereldrestaurant Ommen geeft wasmachine cadeau

Ommen - Wereldrestaurant de Lindenberg in Ommen bestaat vijf jaar. Dat wordt al enige maanden op grootse wijze gevierd met onder meer maandelijks een prachtige prijs.

De decemberprijs is gewonnen door de familie Wolters uit Coevorden. Zij hebben uit handen van de heer Jiansen Su een Bosch wasmachine in ontvangst mogen nemen.

Het Wereldrestaurant houdt de actie in samenwerking met EP Ommen. De unieke actie voor de klant houdt in dat bij iedere 25 euro die de klant bij het restaurant besteedt men één lot krijgt. ‘Hoe meer loten, hoe meer kans’, zegt Jiansen Su in een eerdere reactie.

Er zijn nog twee prachtige prijzen te winnen. De gasten die in januari bij Wereldrestaurant de Lindenberg komen eten dingen mee naar een Lenovo laptop, terwijl de laatste trekking (over de maand februari) gaat om een Sony ledtelevisie.

Extra stimulans

Naast de heerlijke wereldgerechten die De Lindenberg te bieden heeft, zijn de prijzen mogelijk een extra stimulans om een avondje bij het restaurant uit eten te gaan. ‘De klanten kennen ons all-in concept waarbij naast het eten ook de frisdrank, wijn en bier in het arrangement begrepen is.’ Het Wereldrestaurant heeft een grote klantenkring, afkomstig uit een wijde regio, opgebouwd.