Schoonebeek ontzorgt bij aangifte belastingen

Dedemsvaart - Schoonebeek Accountants & Adviseurs wil uw sparringpartner zijn op het gebied van financiële dienstverlening. Er wordt gewerkt vanuit een no-nonsense mentaliteit, waarbij de kernwaarden kwaliteit, duidelijk en zorgvuldigheid voorop staan.

Schoonebeek Accountants & Adviseurs ontlast en ontzorgt en staat borg voor een hoogstaande financiële dienstverlening waarbij men bij voorkeur samen met de klant bouwt aan een langdurige en sterke vertrouwensrelatie, met vaste contactpersonen. Daardoor hoeft de klant niet meerdere keren hetzelfde verhaal te vertellen. Een aantal klanten zit al sinds de oprichting van het kantoor, bijna vijftig jaar geleden, bij Schoonebeek Accountants.

Inloopdagen

Hoewel het bedrijf in Almelo en Epe gevestigd is, houdt Schoonebeek Accountants & Adviseurs ook inloopdagen in Dedemsvaart. Dat gebeurt op de donderdagen 28 februari, 7, 14, 21 en 28 maart van 10.00 tot 17.30 uur in De Baron. Deze inloopdagen zijn bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om belastingaangifte te doen of andere belastingvragen heeft. Maak een afspraak via 0546 866655 of mailen (info@schoonebeek.nl) of kom langs.