Het Opvoedcircus komt naar De Gashouder

Dedemsvaart - Voor alle ouders, opvoeders en mensen die met (klein)kinderen te maken hebben, komt zaterdag 16 maart het Opvoedcircus naar De Gashouder.

'Want hoe lief en leuk ook, zo af en toe kun je die dwingende kleine handenbindertjes of die oeverloos, eindeloos en wezenloos scherm-kijkende pubers wel achter het behang plakken. Niets is immers lastiger dan opvoeden. Hoe slalom je behendig langs al die opvoed valkuilen?', aldus een woordvoerder van De Gashouder. 'Vroeger was de opvoedbijbel van Dr. Spock een duidelijke leidraad. Maar nu dat verleden tijd is, is de vraag waar we ons dan wel aan vast kunnen houden. Wat kunnen we leren van oude en nieuwe denkers en hun opvattingen?'

Ervaringsdeskundigen Stine Jensen en Frank Meester banen zich in deze komische, o zo herkenbare, interactieve theatershow een weg door het pedagogische doolhof. Kappen dwars door de opvoedjungle op zoek naar ruimte. Scheppen met humor, filmpjes en zelfspot orde in de opvoedchaos. Ze geven inzichten en adviezen en de nodige tips en tricks, zodat u ontspannen achterover kunt leunen en er na afloop van de voorstelling weer even tegen kunt.

De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur.

Voor meer info en de kaartverkoop zie de website