Twenty 4 Seven, Bass-D en Lasgo maken line-up Pump up the 90’s compleet

Hardenberg – De line-up voor Pump up the 90’s in Evenementenhal Hardenberg is compleet. Eerder werd al bekend dat Mental Theo, Darkraver en Anita Doth (voormalig zangeres van 2 Unlimited) optreden, nu zijn daar Twenty 4 Seven, Bass-D, Lasgo en It All Started In The Nineties aan toegevoegd.

De 24ste editie van Pump up the 90’s is op zaterdag 6 april 2019, twee weken eerder dan voorgaande ‘lente-edities’.

'Er staat een sterke en gevarieerde line-up met grote namen uit deze muziekscene. Ook voor deze editie verdelen we de muziekoptredens over twee podia: Main Stage en de Foute 90’s & zer00’s stage. De optredens bestaan natuurlijk weer uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. De laatste jaren zaten we met onze ‘lente-editie’ van Pump up the 90’s gemiddeld twee weken later in april dan nu. Met de nieuwe datum, zaterdag 6 april, willen we de aftrap vormen van het nieuwe festivalseizoen', zegt organisator Linda Braakman.

Exact een maand voor Pump up the 90’s zijn al ruim 4.000 kaarten verkocht. Ook het gratis busvervoer is populair, want 90 procent is al gereserveerd. Er zijn in totaal 49 opstapplaatsen in de driehoek Zwolle-Emmen-Enschede. Zowel tickets als het busvervoer zijn hier te reserveren.

De 24ste editie van Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 6 april in Evenementenhal Hardenberg van 20.30 tot 02.30 uur.