Rozentrio's hebben zin in feestweek

Dedemsvaart - ‘Een geadopteerd zusje’. Zo noemen Tess (19) en Carlijn van Straten (21) hun vriendin Ilse van Beesten uit Vinkenbuurt. Het drietal vormt het Rozentrio voor de komende Dedemsvariafeestweek. Zaterdag kwamen zij voor een eerste perspresentatie naar De Baron.

Ook het Mini-rozentrio was van de partij. ‘Hele lieve dames,’ prees Nies Drenth als voorzitter van de stichting Dedemsvaria, die heel blij is met beide trio’s. Drietallen , die tijdens de feestweek begeleid worden door Diana van der Bent en Liza Gnodde (mini-trio). Zowel het Rozentrio als het mini-trio liet weten enorm veel zin te hebben om zich tijdens de Dedemsvaria volop in het feestgedruis te storten.

‘We horen van alle kanten dat het een hele intense week wordt, maar we kijken ernaar uit en gaan er van begin tot einde van genieten,’ zegt Ilse, die door haar vriendinnen een open, vriendelijk en sociaal mens. wordt genoemd. Ilse noemt Carlijn op haar beurt een positief, optimistisch mens. ‘Carlijn heeft de gave om mensen altijd blij te maken. Haar zus Tess is vooral heel gezellig. Daarbij heeft ze een fijn gevoel voor humor. Eigenlijk vullen we elkaar helemaal aan. Dat maakt ons een krachtig, sterk trio,’ vindt Ilse. Net als haar vriendinnen hoopt ze in de feestweek de kans te krijgen om in elk geval mee te doen aan een van de waterspelen.