Hoe kleed je je op je eerste date?

Het is zover! Je gaat op date met iemand die je helemaal ziet zitten! Maar wat trek je nou aan? Hoe krijgt ze de beste indruk? Waar moet je op letten? Lees snel verder voor de beste tips!

Wat trek je aan voor de eerste date?

Je wilt er strak en verzorgd uit zien. Een mooi heren overhemd is hier ideaal voor! Het geeft een fantastisch uitstraling waarin je goed overkomt. Overhemden zijn overal voor geschikt, mits je de juiste kleuren draagt. Witte en blauwe overhemden zijn klassieke kleuren die iedereen goed staan. Wil je jezelf onderscheiden? Ga dan eens voor een overhemd die een andere kleur is, bijvoorbeeld rood of beige. Dit zijn warme kleuren.

Waar draag je een overhemd op? Een gevormde spijkerbroek met een overhemd van Casa Moda ziet er verzorgd uit. Donkere spijkerbroeken gaan goed samen met lichte kleuren en visa versa. Je bent vrij of je het overhemd in of uit de broek draagt. Net wat jij fijn vindt!

Hoe krijgt ze de beste indruk?

Op je gemak voelen is belangrijk. (Overigens is een beetje ongemakkelijkheid niet ongepast bij de eerste date!) Kies voor kleding waar jij je fijn en zelfverzekerd in voelt. Het is leuk om je kleding aan te passen op je uitstraling. Zolang je kleding maar uitstraalt wie je bent. Let tijdens de date op je lichaamshouding. Lichaamshouding zegt veel over een persoon. Zorg dat je ontspannen overkomt. Toon interesse en betrek niet het gesprek constant over jezelf!

Lekker ruiken is het halve werk

Vrouwen houden van lekkere luchtjes. Bepaal of je de voorkeur hebt voor een fris of zoet luchtje. Wees voorzichtig met de hoeveelheid. Spuit je teveel op, dan kan het zeer overheersend zijn.

Welke schoenen kies je?

Het is algemeen bekend dat vrouwen dol zijn op schoenen. Waarschijnlijk denkt de vrouw langer na over de juiste schoenen dan jij. Voor jou is het even belangrijk om de juiste te kiezen. Sneakers zitten lekker maar als ze afgetrapt zijn, is het verstandig om ze niet op de eerste date aan te trekken. Nette schoenen zijn een veilig keuze voor de eerste date. Zowel suède als leren schoenen zien er stijlvol uit! Als kers op de taart kun je vrolijke sokken dragen. Ben je een romanticus? Draag dan bijvoorbeeld sokken met hartjes! Met deze tips zorg je ervoor dat je de juiste indruk achter laat. Succes met de eerste date!